Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Anders Månsson - 15 mars 2008 18:20

Igår var sista skoldagen innan påsklovet som varar i tre veckor. Många har eller ska fara hem, men jag stannar kvar. Känns bara dumt att lämna London. Tänkte till exempel passa på att besöka lite attraktioner som man inte hunnit med hitills, och blir ju nån konsert (Dismember, Kamelot) och fotbollsmatch(Sverige-Brasilien) också. Förmodligen ska jag och Micke ta en kort tur österut också, till Dover och Canterbury, för att se lite mer av England. Dessutom har jag ganska mycket skolarbete som måste göras under lovet.


Lyssnade tidigare på Liverpool-Reading på officiella LFC-siten; seger 2-1, viktig seger. Torres avgjorde på nytt, och Mascherano fick göra sitt första mål i den röda tröjan, det förtjänade verkligen denne mittfältschef. Nu väntar ett synnerligen tufft program: Manchester United borta, Everton hemma och sen då tre möten med Arsenal - två i Champions League och ett i ligan. Känns som att Arsenal inte var den mest passande lottningen för Pool; The Gunners spelar ju en snabb, teknisk fotboll och hungrar säkert oerhört efter en första titel i Champions League. Å andra sidan besitter Liverpool en enorm rutin i dessa sammanhang. Blir nog tajta matcher, som jag funderar på att se på nåt annat ställe - orkar inte med de trångsynta Arse-typerna som huserar på Auctioneers. Bokade även biljetter till Fulham-Liverpool häromdan. Tror inte det blir någon mer tripp till Merseyside så man får hålla till godo med att se The Reds i London; hoppas få tag på biljett till Tottenham-Liverpool också.


Ikväll får man se vad det blir för upptåg, inget klart än men lutar åt en runda här i Greenwich, det kan man vara värd efter dagens löprunda. Idag var det faktiskt 17 grader varmt så det var svettigt, formen är inte alldeles på topp för närvarande om jag ska vara ärlig. Man blir bra sugen på att lira fotboll också när man ser folk som sysselsätter sig med det i parken, måste styra upp nåt lir snart.


I onsdags bjöd Stefan på svenskmiddag, bestående av köttbullar och potatis. Vi var 8 personer som var samlades hos honom, och sen blev det några glas på Weatherspoons för några av oss. Såg också No Country for Old Men i veckan på bio, riktigt bra film det också. Oerhört spännande emellanåt, och Javier Bardem var grym som fullständigt empatilös, brutal lönnmördare - fick en Oscar för bästa biroll.


Såg nyss att MoDo förlorade igen, 0-3 i matcher, vad händer? Illa, illa... Hade ju tänkt se nån slutspelsmatch framöver på en svensk pub, men det hinner man nog inte göra som det ser ut nu... Kan tänka mig att Timrå-iterna är stora i käften för tillfället, tur att man slipper uppleva det åtminstone...


Ovido - Quiz & Flashcards