Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Anders Månsson - 22 mars 2008 16:31

Så här i påsktider är det ju brukligt att slå runt i ett par dar. För första gången på evigheter tog jag det dock lugnt på långfredagen (som för övrigt går under namnet Good Friday här). Eftersom ganska många åkt hem under lovet är det lite dött här i Devonport House, men idag föreslog James och Dave att vi skulle bege oss in till centrum ikväll för att besöka en rockklubb; det var man ju inte sen att nappa på. Jag tänkte dessförinnan gå till Auctioneers och se Everton-West Ham och ta en pint eller två.

Då man lär vara ganska sliten imorron passar det ju perfekt att det då är en så kallad Super Sunday; Manchester United-Liverpool och Chelsea-Arsenal. Blir självklart några pints då, både för att rehabilitera sig och för att hålla nerverna i styr. Skulle smaka med en seger på Old Trafford, det var ett tag sedan.


Mottog igår bilder (samt ett par roliga videos) från Mr Stegberger. De är från en månad sedan, då nämnde drasut samt Swansea-huliganen R. Sjölund gjorde ett bejublat besök. Några smakprov kan beskådas nedan.


Glad påsk och skål!

Ovido - Quiz & Flashcards