Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Anders Månsson - 3 juni 2009 01:58

Eftersom timmen är sen och jag ska kliva upp om fem timmar för avresa till Sweden Rock så får detta bli ett kort inlägg. Drog igår in till centrala London för sightseeing plus metalkonsert. Det som beskådades på turistknatandet var: 10 Downing Street (såg mest vakter med vapen och ett stort järnstaket); National Gallery (man är ju ingen konstkännare men det fanns ju några fina verk där av stofiler som Rembrandt och Monet); Covent Garden Market (en massa butiker och stånd samt ”street performers”). Kollade även in Metal Militia, en butik med en massa hårdrockströjor- och merchandise. Batterierna i kameran var döda så några bilder blev det tyvärr inte.


Giget var desto mer underhållande: klassiska thrash-combon Forbidden stod för en satans thrash-attack på Underworld i Camden. Den beskrivningen räcker gott; jävligt bra och ösigt helt enkelt. Det var ganska kaotiskt i mosh-piten där ett tag. Nu blev det ju än jobbigare att dessa herrar på Sweden Rock krockar med Electric Boys; blir nog till att sprinta emellan scenerna. Träffade även på Johan och Dave från webzinet Rockers Digest; trevliga killar som jag hängde med kvällen igenom. Kändisar på plats var Jeff Walker (Carcass) och Shane Embury (Napalm Death). Dessa spelade ikväll tisdag i samma lokal med sitt sidoprojekt Brujeira.


Ikväll gick jag ut på puben med norska korridorgrannen Kamilla eftersom det var sista gången – för denna gång – som jag träffade henne. Jag har packat för Sweden Rock men det lär ju inte bli många timmars sämn; måste ta tåget vid halv 7. So what, det är lätt att ta sig ur sängen när man har en sån gudabenådad tillställning att se fram emot. Let there be Rock!!!

Ovido - Quiz & Flashcards